Hoe kan ik inschrijven?INDIVIDUEEL INSCHRIJVEN

Zakelijk of privéStap 1. Neem contact met ons op. Dit kun je doen via een e-mail naar info@onderwijsindepraktijk.nl of via de voor jou gebruikelijke manier van met ons communiceren. 


Stap 2. Mail ons daarin de volgende gegevens: 

  1. Je voornaam of voorletter(s) en je achternaam (komen op de certificaten)
  2. Je geslacht
  3. Het e-mailadres waarmee je bij de HOBP Academy wilt inloggen
  4. Eventueel je bedrijfsnaam voor op de factuur
  5. Het factuuradres


Stap 3. Je ontvangt een factuur van Bureau Mac. Met de betaling ga je cursist akkoord met de meegestuurde voorwaarden.


Stap 4. Na verwerking van de betaling wordt er door ons binnen enkele werkdagen een licentie voor je aangevraagd bij HOBP. 


Stap 5. Je ontvangt van HOBP een uitnodiging om je account verder aan te vullen met onder andere je geboortedatum (deze verschijnt op het certificaat) en een door jou zelf op te geven wachtwoord. 


Stap 6. Je kunt nu inloggen in je persoonlijke leeromgeving. Gefeliciteerd!PRAKTIJKEN, BEDRIJVEN EN GROEPEN

Zakelijk of privé 

 vanaf 2 personenStap 1. Neem contact met ons op. Dit kun je doen via een e-mail naar info@onderwijsindepraktijk.nl of via de voor jou gebruikelijke manier van met ons communiceren. 


Stap 2. Je ontvangt van ons een formulier om alle benodigde gegevens aan te leveren. Je kunt deze ingevuld aan ons terugsturen. 


Stap 3. Je ontvangt een factuur van Bureau Mac voor het afgesproken aantal licenties en de bijbehorende tarieven. Met de betaling gaat iedere cursist akkoord met de meegestuurde voorwaarden.


Stap 4. Na verwerking van de betaling wordt er door ons binnen enkele werkdagen een licentie voor je aangevraagd bij HOBP. 


Stap 5. Iedere cursist ontvangt van HOBP een uitnodiging om het nieuwe account verder aan te vullen met onder andere geboortedatum (deze verschijnt op het certificaat) en een zelf op te geven wachtwoord. 


Stap 6. Cursisten kunnen nu inloggen in hun persoonlijke leeromgeving. Gefeliciteerd!HEB JE NOG VRAGEN? 


Ga naar de FAQ pagina door erop te klikken of neem contact met ons op via info@onderwijsindepraktijk.nl