Diensten

Wanneer u voor werk, hobby of bezigheden afhankelijk bent van uw automatisering, is het een prettig idee dat deze in orde is. Voor wie niet uitgebreid thuis is in de wereld van de informatie technologie is het fijn om iemand onder de knop te hebben die alles in goede banen kan leiden. 

We kunnen u adviseren en ondersteunen. Daarvoor kunnen inventarisatie- en adviesgesprekken voeren. We bekijken samen wat nodig is om dat te bereiken waar u prettig mee werkt. Soms blijkt het nodig te zijn om bepaalde apparatuur te vervangen, maar vaak is er een simpelere of goedkopere oplossing mogelijk dan gedacht. Het vervangen door nieuwere en snellere onderdelen of het uitvoeren van bepaalde reparaties behoort ook tot de mogelijkheden. 

We maken een plan van aanpak voor u, een prijsindicatie of een offerte. Vervolgens bestellen we wat er nodig is en maken we een afspraak voor de dag van levering en installatie. Hierbij komt er soms nog naar voren dat het handig is dat er een aanpassing aan het netwerk, de beveiliging of de telefonie plaatsvindt en dat is ook geen enkel probleem. Regelmatig overleggen we met derdenpartijen over zaken.  

Nieuwe (maar soms ook oude) situaties leiden tot soms tot vragen of problemen en ook deze kunnen we voor u beantwoorden of op te lossen. Samen kijken we waar u of uw medewerkers tegen aan lopen. 

Om deze service te verlenen en actueel te houden, werken we al meer dan 25 jaar nauw samen met onder andere Brisk ICT, OmniHis en Promedico (Sanday) en Elatro. We zijn sinds 35 jaar gespecialiseerd in Apple Automatisering en huisartsondersteuning. Daarnaast hebben we voor de educatieve ondersteuning Onderwijs in de Praktijk opgericht, voor huisartsenpraktijken en verder iedereen die graag meer wil leren over allerlei uiteenlopende onderwerpen.