Rondleiding: wegwijs in de HOBP Academy1. HOBP ACADEMYWanneer je naar de site van HOBP gaat, dan kom je in het voorportaal terecht. Bovenin zie je een menubalk en opties. Onderin zie je een overzicht van het leeraanbod. 

Leeraanbod: via deze weg ga je naar alle leeritems van de academy

Medewerkers: hier kun je zien wie er bij HOBP werken en hoe ze bereikbaar zijn. Ook jij kunt gebruik maken van het HOBT team als je hulp nodig hebt.

Experts: een overzicht van de docenten en de leeritems die ze maken

Prijslijst bedrijven: grotere bedrijven kunnen hier terecht voor een eigen leeromgeving voor hun medewerkers 

Individueel leren: hier ga je naar een inschrijfformulier om voor de standaard HOBP prijs van € 295,00 in te schrijven. Onze klanten (huidige en nieuwe) kunnen zich via ons inschrijven voor de bij ons geldende prijs). 

Inloggen/account: Via deze knop kun je inloggen en je account-instellingen bekijken. 
2. OVERZICHT VAN TYPES LEERITEMSWanneer je naar beneden scrolt, zie je een overzicht met alle types leeritems die je binnen HOBP kunt volgen en een korte uitleg. Door op een link te klikken ga je naar alle bijbehorende leeritems van dat type. 
3. LEERAANBODGa je vanaf de beginpagina in de menubalk naar het kopje Leeraanbod, dan kom je op de pagina die hier Start heet. 


Start: Een overzicht met o.a. een persoonlijkheidstest om mee te beginnen, aanbevolen items, best beoordeelde experts en populaire thema's. 

Aanbod: Hier vind je het volledige aanbod. Dit is de pagina die je het beste kunt bookmarken om elke keer gemakkelijk naar terug te keren. 

Top 10: een overzicht met meest gevolgde items op dit moment

Favorieten: jouw opgeslagen favoriete leeritems

Gestart: overzicht van de door jou gestarte leeritems. Je kunt gestarte leeritems ook weer uit dit overzicht verwijderen. 

Afgerond: wanneer je een leeritem hebt afgerond wordt deze van Gestart verplaatst naar Afgerond.

Certificaten: een overzicht met de door jou behaalde certificaten. Niet alleen ontvang je NTRO-geaccrediteerde certificaten voor je E-learnings, maar ook bijvoorbeeld voor de door jou geluisterde audioboeken4. LEEROVERZICHT
Dasboard: In het leeroverzicht vind je je dashboard met een overzicht van je gestarte en afgeronde leeritems, je leeractiviteiten en eventueel de uitslag van je Persoonlijkheidstest. Ook dit is een handige pagina om regelmatig op te kijken. 


Let op: al jouw gegevens zijn niet door ons als Onderwijs in de Praktijk in te zien, alleen eventueel door de medewerkers van HOBP wanneer je hulp nodig hebt. 5. AANBODHier zie je het volledige aanbod van alle leeritems. Je kunt filteren op verschillende mogelijkheden:

Thema's: in thema's zijn de leeritems op categorieën ingedeeld, bijvoorbeeld Gezondheid, Zorg en Welzijn of Design & Creativiteit

Types: Leeritems zijn in verschillende types onder te verdelen zoals e-learnings, video's, audioboeken en leertrajecten. Meer hierover lees je bij het volgende kopje.

Experts: Hier sorteer je op expert. Heb je een favoriete docent, dan zie je hier wat deze nog meer te bieden heeft. 

Niveau: Het kan fijn zijn om te weten welke leeritems er op welk niveau worden aangeboden. Hier kun je dat aangeven. 

Competenties: Binnen de academy kun je aan bepaalde competeties werken. Wil je bijvoorbeeld beter leren delegeren of meer zelfvertrouwen krijgen dan kun je hier de leeritems filteren. 
6. TYPES LEERITEMSE-learnings:

Live Sessies

Audioboeken

Samenvattingen

Media

Testen

Podcast

E-Books

Video's

Leertrajecten


DEMO EN VRAGEN


Zijn niet al je vragen beantwoord? 

Kijk dan even rond bij de andere artikelen op deze site of op onze FAQ-pagina.